axelandra.blogg.se

Movie

Kategori: Allmänt

Blir en hel del filmtittande nu när man inte har klass eller gymmet varje em/kväll. Igår såg vi filmen The Bourne Legacy. Jag hade lite svårt hänga med i början eftersom jag inte sett dem andra filmerna men en stund in i filmen var det inga problem att hänga med och den var helt sevärd och okej. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sus säger:

    Hej Alex
    Hoppas middagen ute var mysig! :)
    Jag längtar också efter att lillan kommer, av helt egoistiska skäl - Nämligen för att - för varje dag det dröjer kommer du vara borta från Zumban en dag längre... ;)
    Suck, instruktören idag lyckades spela flera av dina låtar. Jag vet ju att det är tufft att jämnföra andra instruktörer med dig, så jag försöker verkligen ge dem och koreografin en chans.
    men när man spelar Konga och använder den låten till att göra knäböj - hela låten - har du hört nåt dummare?
    Sen kom Gustavo Livanto "Chip chillevipp" och där har instruktören fått hjärnblödning - blandade småhopp hela refrängen och sen salsa-steg i din mambo-passage.
    Tom jag som är tondöv och utan taktkänsla märker ju att det inte blir bra... ;)

    Du hör ju att du måste ta tag i världens Zumbainstruktörer så fort du hinner när lillan har kommit, för tänk hur många människor går på Zumba med halvbra instruktörer och inte förstår hur roligt och jobbigt det kan vara att få dansa omkring på dina pass eller liknande pass....

    Får nog skriva och klaga på mitt temporära gym.

    Kram på dig!! /Sus



    Svar: Den var supermysig och vi hade det så trevligt. =) Härliga du.. det kommer inte dröja länge innan jag är tillbaka även om jag bara kanske kommer vara det med 1 klass i veckan till en början så hoppas jag så att få se dig.
    Du är mycket saknad!

    Skriv en lapp det tycker jag helt klart att du ska. Du är en mycket duktig deltagare iofs men det du berättar låter lite små tokigt. ;)

    Kärleksbomb till dig.
    axelandra.blogg.se

    2012-12-16 | 19:40:51
    Bloggadress: http://hannasanne.blogg.se

Kommentera inlägget här: