axelandra.blogg.se

Raketfart

Kategori: Allmänt

Vi har haft problem med vårt internet eller router har varit helt kass så i veckan köpte vi en ny och herre, så fort det går att surfa nu. 
 
Jag vet att jag har varit sämst att svara på mail, inlägg och förfrågningar m.m men nu när jag har ett fungerande bredband kommer det bli betydligt bättre. Även bloggen kommer få mycket fler inlägg. 
 
 
 
 
 
Ha en supeskön torsdag!
 
 
 
 

Stop whining

Kategori: Allmänt

Börjar sakna lite tokiga saker, saker som man alltid har tagit för givet innan; som att kunna måla sina tånaglar själv, knyta skorna, ha ett par tajta byxor på sig samtidigt som man ska försöka få på sig strumporna, springa upp och ner i trappan utan att bli det minsta andfådd m.m. Jag hade verkligen inte fixat att vara gravid utan dig. 
 
 
Jag ska ändå vara tacksam för min "lilla" mage som inte längre är speciellt liten men för den veckan jag befinner mig i är jag inte jättestor. Jag är mäktigt impad av er som har haft magar som legat högt på kurvan.
 
 
 
 

Lördags gos!

Kategori: Allmänt

Blev en bra runda igår kväll på 8km. När jag kommit halvvägs av rundan kommer givetvis regnet och jag blir fullkomligt genomdränkt. Men riktigt skönt att få komma ut andas friskt och röra på sig ändå.
 
Idag var dansuppvisningen för dansgrupperna och man blir ju nästan tårögd av dessa flickor och pojkar som kämpat så härligt i 12 veckor. Jag kan inte säga annat än att jag blev extremt impad och mycket stolt. 
 
 
Nu väntas det lyxmiddag tillsammans med det finaste jag vet. 
 

Top notch tisdag

Kategori: Allmänt

Startade dagen med en tumme upp brunch hos min fina vän sen blev det en uppfriskande och lång promenix
 
 
På eftermiddagen kom mina 2 pärlor över och tisdagen fortsatte att leverera det bästa. Ännu en lång promenix blev det så på kvällen hade jag en ömmande ländrygg som min älskling tog hand om. =)
 
 
 
 
 
 
 

Thumbs up

Kategori: Allmänt

Darin?! Ännu en konstig graviditets knäpp eller förändras kanske jag? Inte så direkt att jag diggat han innan men jisses vilken kompetent artist. Och Ugglas låt Astrologen gör han ju helt perfekt. 
 
 
 
Lyssna och njut!
 
 
 
 

Walk walk fashion baby

Kategori: Allmänt

Ännu en underbar helg passerad. Blev ett besök på Ikea sen skulle vi egentligen bort på middag men då jag inte är helt återställd än blev det inte så mycket av det. 
 
Igår blev det en underbar runda med syrran på 8,5km det var nämligen en helt fantastisk höstdag i Gbg. En del promenader blir det ju då mitt dansande just nu är lagt på hyllan för några veckor. 
 
 
Nu på eftermiddagen fick jag tom med mig min älskling ut på en runda han som endast går promenixer när han måste eller när han är på diet typ =)
Nu väntas finbesök av min pärla med familj! 
 
 
 

Gravid-tips

Kategori: Allmänt

Superkul att bloggen lockar en del andra läsare nu när man snart är mamma. Det glädjer mig. Som jag redan nämnt för er 1000 gånger har jag hittills haft världens härligaste graviditet tror jag. Inga krämpor alls förutom illamående i början och lite mer vätska nu mot slutet men vad är det jämförelse med foglossning, ryggont och all annan skit man hört folk åkt på?! 
 
Jag var nästan helt säker på att min graviditet skulle bli en madröm i sig men ack så fel jag hade. Vill ge er dem tips jag har testat om ni befinner er tidigt i er graviditet. Jag har aldrig innan ätit någon form av kosttillskott med tanke på all annan skit man tvingat stoppa i sig. Men min sambo tyckte det var hög tid att jag började käka någon form av vitaminer. Only One Advanced+ är från gymgrossisten och med denna tablett har jag klarat mig ifrån järntabletter, blutsaft och all annan skit som gör kaos med magen. 
 
 
 
 Då jag tränade som mest när jag blev gravid var jag ju även helt säker på att jag om någon skulle få en mage full av bristningar. Innan jag fick mage var det ett mycket hårt "hoppas inte" för mig men hade jag fått det hade jag fullständigt skitit i det känner jag idag med så få veckor kvar. Vad är några bristningar jämförelse med foglossning eller ständig ryggont!?  ;)
 
Här är jag i vecka 5 utan att veta om det.
 
 
 
VS måååånga veckor senare 
 
 
Huden har fått töjas ut en hel del som ni ser och trots det har jag inte fått 1 enda bristning. Jag började tidigt att använda världens bästa olja att smörja in magen och sidorna med. Jag tror ju även att det där med bristningar kan vara lite genetiskt och beroende på hudtyp men jag har fått en väldigt skön och mjukgörande känsla med oljan. Det finns mängder med bra oljor att testa så det tycker jag att ni ska göra. 
 
Bra timmer växer inte under bekväma förhållanden; ju starkare vind, desto starkare träd!
 
 
 

Unwell like hell

Kategori: Allmänt

Inte många minuter jag har ork att sitta uppe tyvärr. Idag har jag fått några timmar som feberfri iallafall vilket har varit helt amazing!
Bitter, bitter och lite mer bitter superolikt mig men måste vara att gravidhormonerna för första gången spelar in. ;) Höggravid och såhär krasslig var en tuff match för mig när det var så längesen jag mådde urk. Man glömmer snabbt. =)
Då älsklingen är lika dålig han blir vi sängliggandes och serietittande dagarna i ända. Några serier som vi just nu nöter av är Breaking bad, Person of interest och Revolution. 
 
 
      
 
 
Ni som kan, ta vara på dagen och ta er ut i det fina vädret! 
 
 
 

Tack för det televerket

Kategori: Allmänt

Då var det min tur att ligga till sängs med en jädra förkyldning. Älsklingen har ju varit krasslig i snart en vecka och jag trodde så på att jag faktiskt skulle klarar mig. Men inte. 
 

Motgångar får vissa människor att bryta samman,

andra att överträffa sig själva!

 
 
 
 

En helg i raketfart

Kategori: Allmänt

Helgen bara springer förbi och det gör veckorna också. Sen är det roliga saker och göra hela tiden, det får ju sällan dagar att gå långsammare. 
 
Skötbordet blev som sagt helt perfekt, men jag kom ju på att det behövs nog en hylla i badrummet också. På ett nafs slängde mitt hjärta ihop en matchande hylla. Och nu är vi redo för lillan!  
 
 
 
 
Hoppas ni får en felfri start på en ny vecka! 
 
 
 

Mäktigt stolt

Kategori: Allmänt

Provsvaren var bättre och det kändes skönt att få veta att jag inte i nuläget hade havandeskapsförgiftning. Ingen tedens på konstigheter i urinet och trycket hade gått ner. Så nu kopplar man bort lite av dem oroande tankarna kring det. 
 
Min fantastiska sambo han kan han. Då jag önskat att ha ett skötbordet över tvättmaskinen byggde han ihop ett egendesignat skötbord och det blev precis hur fint och bra som helst. Verkligen en perfekt lösning. 
 
Såhär blev resultatet
 
 
Nu ska bara en hylla och lite till upp och badrummet är färdigt. =)
 
 
 

Grateful

Kategori: Allmänt

Måste erkänna att det kändes lite märkligt att hålla i sista passet igår.Hade inte förlossningen varit så nära hade jag helt klart kört på några veckor till. Men jag ska ha kraft och energi till att klara av förlossningen så därför kanske det var bra att sluta i tid så hon inte föds på scen. ;)
 
Så glad och verkligen superrörd av alla fina presenter. Det känns riktigt ledsamt att behöva vara ifrån kunder och medlemmar som er. Men jag är snart tillbaka! 
 
 
 
Nu ska min snygga man få se mig lite mer av mig hemma istället för jag ständigt springer till gymmet. Blir det gymmet, blir det tillsammans med han. 
 
 
 
Hoppas ni fått en superhärlig start på en ny vecka! 
 
 
 

Mixed feelings

Kategori: Allmänt

Blandade känslor infinner sig helt klart idag när jag ska åka och köra mitt sista pass innan lillan kommer. Klart att det känns härligt för man slutar av en sån fantastisk anledning men hur ska jag klara mig utan alla mina älskade deltagare? Det är ju NI deltagare som har givit mig så enormt med styrka genom åren och vad man än gått igenom har min räddning varit att få åka till gymmet och köra mina klasser.
 
 
 
Kommer inte kunna hålla mig bort från träningen helt men det blir lite mer stillsam träning på gymmet den sista tiden. Trots att jag är större än nånsin skrattar folk fortfarande åt vår storleksskillnad ;)
 
 
 
 
 
 

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

Då har man blivit snygg i håret av Daniels kompis. En underbart duktig frisör. Jag blev supernöjd!
 
 
En ledig fredag som denna har jag tillbringat med lite terapijobb som rensning av garderober. Man finner ju saker man helt glömt bort att man äger och plagg där prislappen tom är kvar. 
 
Imorgon ska jag samla mod att besöka pappa. Jag har inte kommit så långt i mitt sorgarbete än att jag tycker det känns "lätt" att åka dit. Lätt kommer det ju aldrig kännas men jag blir fullständigt knäckt efter jag besökt kyrkogården. Tur att mitt hjärta är med som tröstar och stöttar bättre än bäst, det blir nog att tillbringa resten av lördagen på hans axel,. 
 
 
 
Men innan lördag... en mysig fredag till er! 
 
 
 
 
 
 

Early morning

Kategori: Allmänt

Uppe tidigare än tuppen! Det är tidigt det. Men jag har lyckas vila lite nu innan jobbet ikväll. 
 
 
Jag har ett lite för högt blodtryck som är lite oroande. Ska tillbaka om några dagar och ta om det. Högt blodtryck, svullna fötter och huvudvärk som jag lyckas skaffa mig är ganska tydliga tecken på havandeskapsförgiftning men det får vi verkligen inte hoppas på att det är. 
Jag har ju mått så oförskämt bra hela vägen så jag skulle inte bli förvånad om jag lyckas att få havandeskapsförgiftning. 
 
 
 
 
 
Riktigt kul och se att så många fortsatt att följa mig här. Fortsätt så mina flitiga läsare! =)
 
Take Care!