axelandra.blogg.se

Så rörd av allt det fina till lillan!

Kategori: Allmänt

Fick en sån underbar överraskning efter klassen idag av min ängel som både överrsakade mig med sin närvaro på klassen och en underbar present till lillan! Du är helt fantastisk och jag väntar mig mängder av besök från dig sedan! 
 
 
 
Nu bilderna från plåtningen kommit. Riktigt kul att se, ha och titta på sen när man inte befinner sig i denna barbamamma kropp längre. ;)
 
 
Här har ni bara några av riktigt många från en sjukt duktig fotograf!
 
 
 
 
 
 
 
 
Lillan har nu lagt sig till rätta vilket känns mycket spännande och man längtar ju knappast mindre efter henne nu! 
 
 
 
 
 
 

Mikrofonskrik

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från jobb och möten, riktigt skönt med en ledig eftermiddag.
 
Det blev en mycket spännande klass igår då jag tvingade med mig världens skönaste och bästa kollega på att tema en indoorwalking klass med mig. DU är grym och får mig alltid så glad. Dock gör jag ett gap-skrik i micken på bilden och jag vill inte att ni på något sätt ska bli rädda! ;)
 
 
 
Efter klassen fick jag världens finaste överraskning av min älskade vän. Blev så glad min underbara stjärna! Tack så mycket för att du finns vid min sida och för allt pepptalk. DU är mer än guld. ♥ Josephine Brevell
 
 
 
 
Nu ska min handyman och världens bästa J koppla in tvättmaskinen och fortsätta med projekt "ett praktiskt och säkert hem för lillan" ;) Vi är extremt tacksamma för alla våra vänner! ♥
 
 
 
 
 

Ny bil

Kategori: Allmänt

Då var den lilla röda såld. Den har funkat så lysande som stadsbil men ingen familjebil direkt. Jag och min krovkiosk fick allt några år tillsammans men tror INTE jag kommer sakna den med tanke på vårt nya bilköp! Nu när man jämför bilarna känns Atosen lite som en leksaksbil. ;P
 

Helt förälskad i vår nya JÄTTEstora bil känns dock som att köra en lastbil men nu kommer vi iallafall få plats med allt och lillan kommer åka säkert. 
 
 
 
 
 
 
 

En vändning?

Kategori: Allmänt

Skaffat mig denna nya blogg för jag hoppas få chansen att blogga om livet efter allt kaos och ett liv som nästan en frisk blivande mamma! :) Den gamla bloggen har inlägg som jag vill komma över, försöka lägga bakom mig och nu ENDAST blicka framåt för att orka.
 
 
Jag hoppas så att jag nu är på rätt väg....
 
 
 
Jag hoppas ni hänger på och fortsätter följa mig lika flitigt här. 
 
Bamsekramar!
 
 
 
 
 

Ny tid, Ny blogg! :)

Kategori: Allmänt

 
 
Min nya blogg och jag ska göra allt jag kan för att hålla den uppdaterad för er! =)