axelandra.blogg.se

Gott Nytt år

Kategori: Allmänt

Tack min älskade sus för den finaste nyårspresenten. Jag är så tacksam och glad att jag fått chansen att träffa en sån fin och positiv människa som du. DU ger mig energi. Jag hoppas få se dig lika mycket om inte ännu mer 2014. 

Du är guld värd bästa och du har hjälpt mig genom många tuffa dagar 2013


Tack! 
Sorg

Kategori: Allmänt

Tog mig igenom gårdagen detta år också. 30 dec är fruktansvärt efter du lämnade oss. Var hos pappa en stund igår lika tufft varje gång! 
Tröttisch

Kategori: Allmänt

3 timmars sömn inatt. Mycket smärta och annan skit gjorde att timmarna blev få av sömn. Trots detta beslutar jag mig för att ta mig till Ikea och handla en liten grej. Jisses, vi var långt ifrån själva där. Ett sånt kaos! 😣 

När jag väl kom hem övergick tröttheten till flams och jag satt och skratta till det mesta. Blev lite orolig för hur passet skulle gå men det blev inte lika tramsigt som jag egentligen var. Mina duktiga deltagare! ❤️


En trött mamma helt klart! 

Imorgon väntas den värsta dagen på hela året. 😔 


God Jul

Kategori: Allmänt

Julafton igår och F fick hur mycket grejor som helst. En riktigt nöjd dotter somnade gott igår tror jag! 


Julfirande! Hoppas er julafton blev lika bra! 
fucking idiot

Kategori: Allmänt

Igår på kvällen upptäcker jag att någon har skrivit opassande statusar på min fb enbart riktade mot mig. Det var ett litet lås på som betyder bara jag kan se. Känns skit otäckt att någon har haft tillgång till min facebook där man har en del privata saker. Bl.a kort på lillan. 
 
På något sätt får jag en känsla att det är gjort av någon som vet vem jag är. Kanske tom känner mig. Lite svårt att förstå att någon random skulle sitta på min fb och skriva massa skit. Så spännande är jag inte riktigt och verkligen inte min fb. 
 
Hur som, svinig gjort och otäckt då jag aldrig kommer få veta vem det kan tänkas ha varit. 
 
 
 
 
 
 

Fuck Cancer

Kategori: Allmänt

Dag 3 men väldiga smärtor som är sjukdomsrelaterade. 😔 just nu knaprar jag smärtstillande som får dagarna att gå men jag blir enormt dåsig på dem så jag passar på att vila varje tillfälle som ges. 

Det har aldrig innan varat i flera dagar i sträck. Jag ska vara glad att jag så gott som oftast kan leva ett "normalt" liv trots detta elände. Dessa dagar har jag fått känna på hur många andra med min sjukdom har det. Det ser givetvis väldigt olika ut beroende på diagnos men jag känner tyvärr för många som utsätts för smärta dagligen. Dessa dagar har jag tänkt och beundrar er hur fan ni orkar. Man blir helt matt, grinig och svag av smärtan. Vidrigt! Jag fortsätter tänka på er. 

Kan ni så kan jag!! 


Största tänkbara kram! Lucia

Kategori: Allmänt

Försov oss i morse då F vaknade kl 9.45  😱 hon var nog lite påverkad av gårdagens vaccin. 10.30 skulle vi träffa F's alla kompisar och fira Lucia så lite stressigt blev det. 

F's första Lucia och den bästa i mitt liv. Helt underbart att fira den. Massa mat, massa lek och mängder med skratt. 


Gott gott gott


Hoppas ni haft en lika lyckad Lucia och fredagen den trettonde. 
Lucia

Kategori: Allmänt

Försov oss i morse då F vaknade kl 9.45  😱 hon var nog lite påverkad av gårdagens vaccin. 10.30 skulle vi träffa F's alla kompisar och fira Lucia så lite stressigt blev det. 

F's första Lucia och den bästa i mitt liv. Helt underbart att fira den. Massa mat, massa lek och mängder med skratt. 


Gott gott gott


Hoppas ni haft en lika lyckad Lucia och fredagen den trettonde. 
Liebe

Kategori: Allmänt

Livet blir sällan som man tänkt sig men nu är mitt mål att blicka framåt och försöka att inte vända mig om så många gånger på vägen mot mina nya mål. 
 
Jag har ju världens bästa gåva som hjälper mig att kämpa på mer än nånsin med allt. 
 
 
Kom hem från gymmet igår och möts av detta. Kan man starta en vecka så mycket bättre? Min mammiga lilla stjärna! 
 

Nu blir det en tisdag med bak och mys! 
 

Das Leben ist ein Tanz

Kategori: Allmänt

När man gör något man inte brukar känns det verkligen i hela kroppen dagen efter. Trodde iofs att det skulle kännas lite mer än det gör men stel som tusan är jag idag. Värst är det i nacke och axlarna. Men vi hade så galet kul. 
 
 
Äntligen fredag! Idag överväger jag att testa ännu en dansklass. Sjukhuset större delen av dagen så får se när dem släpper iväg mig och om jag hinner. 
 
 
 

Dance

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och min älskade puma J testa en afroklass. Ska bli riktigt nice att gå på någon annans klass. 
 
Mina benhinnor sviker mig dock allt mer och mer. Känns verkligen som det enda som hjälper är att vila vilket jag vägrar så jag tar hellre smärtan då mina kumder är rena medicinen för mig och precis det jag behöver när det gåt lite trögt med den andra delen av sjukdom. 
 
 
Jag har nu fått veta att jag livet ut ska ta en "underhållande" dos av cellgift. Jag var nästan helt inställd på det så det kom inte riktigt som en chock. 
 
 
 
 
Det är en del av mitt liv som givetvis begränsar mig en del men som jag även har lärt mig leva med. 
 
De flesta av oss slösar bort våra liv som vi hade ytterligare ett på banken.
 
 
 
 
 

Redan 1 år

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är dem flesta inbjudningarna till F´s dop/kalas klara. Vilket projekt. ;) Vår skatt kommer att döpas på sin 1 års dag. Lokal hyrd och mängder med mat kommer serveras ( det ska syster se till) =P 
 

Äntligen fått internet här hemma och det funkar. =) Det som krävdes var att jag bytte från Bredbandsbolaget som bara bråkar till ComHem och det funka från dag 1 utan konstigheter. Underbart och precis så det ska vara om man betalar för en tjänst. 
 
 
Önskar er en något grå lill-lördag!
 
 
 
 
 
 

Monday morning

Kategori: Allmänt

Wow vilken helg. Det har på riktigt gått i ett. Jag som så gärna hade velat hinna med ett besök på fitness Festivalen men  jag fick inte till det helt enkelt. Men såg hur vänner och bekanta presterade över Facebook så klart. Stort grattis till alla. 

Var inlagd på lördagen för att kolla upp lite blodvärden och annan skit. En väldigt seg lördag. 

Idag är det dags att träffa och gosa med bästa T och hennes dotter. Grym start på en ny vecka!