axelandra.blogg.se

Höga klackar

Kategori:

Var ute och gick i stan denna fina eftermiddag. Fint väder lockar finklädda människor. Men det finns faktiskt inte något mer osmakligt än tjejer som inte kan gå i sina klackar. Råkade hamna bakom 2 tjejer som bokstavligt styltade sig fram. Gick där för mig själv och fnissa. Tur att jag gick med vagnen så jag kunde låtsas gulla med F. Helt seriöst flickor välj några cm ni behärskar och klarar av.
Jag är definitivt inte bättre själv och därför används sällan klackar.

Något annat jag inte klarar av är riktigt fulla tjejer men det blir det ett inlägg om någon annan gång.

Då fick man skrattat på även denna dag! Kram!

Gravid

Kategori:

Det där med graviditet är verkligen speciellt. Självklart tyckte jag det var jättemysigt att vara gravid men det var även väldigt frustrerande. Den helt galna längtan, alla läskiga tankar ifall nåt skulle gå fel, förlossningstankar och 9 hela månader gjorde mig lite småtokig. Jag har ju ett tålamod som är sämre än sämst. Klarar sällan av att vänta på något. Är det nåt jag vill ha så vill jag ha det nu.
Men samtidigt när man vet vad man fick och hur mycket man älskar sitt barn vill man bara göra det igen. Om det blir en nästa gång vill jag dock veta allt innan.. Hur hon/han kommer se ut, hur graviditeten och förlossningen kommer vara m.m ;)

Nu en onsdag med min älskade Jenny och ikväll får vi hem den nya soffan. Lyckliga mig!

Va rädda om varann. Kärlek.Annorlunda

Kategori:

Såg programmet Familjen annorlunda igår. Jisses säger jag bara. Tänk att ha ett helt dagis hemma och alla kidzen är dina egna barn. Hur hinner man med och hur orkar man? Imponerande. Men hinner alla barn verkligen få en maxdos av kärlek? Som förälder får man sluta jobba och ha väldigt av egna intressen så kanske de går.

Imorse tyckte F att det var lagom att vakna kl 05 måste erkänna att jag inte riktigt höll med.


Önskar mina goa läsare en något mer pigg tisdag än vad jag har framför mig!


Kaos

Kategori:

Äntligen har lillan kommit till ro i min famn efter en kväll med gapskrik. Hon har varit lite olik sig dem sista dagarna, svårt att komma till ro och anmält gnällig. 😌 Hoppas nästa vecka blir bättre för henne!

God natt!

Ljuvliga helg

Kategori: Allmänt

Igår spenderades en lördag bara vi 3, vår lilla kärleksfamilj. Tok-mys hela dagen och med god middag. Min man kan det där med mat bara han vill. ;)
 
Idag vaknar vi upp och det är snö.. jag som hoppades på att slippa köpa ännu en overall till lillan men ikke. Så idag bär det av till stan för att köpa en varm och god overall som passar. Hur svårt ska de vara att lära sig att hon har storlek 68 och inte 86. Ett väldigt snurr. Hon växer så de knakar och har redan växt ur 3st nog därför jag snurrar till det med storlekarna så. 
 
Vårat godis!
 
 
 
 

Friday i'm in love

Kategori: Allmänt

 
 
Du ger mig fjärilar i magen 
 
 
 
 
 

För varje minut du är arg förlorar du 60 sekunder glädje.

Kategori: Allmänt

Så därför är det så viktigt att välja glädje. Idag är det klarblå himmel men attans så kallt. Det blir att ta på både lillan och mig mängder med kläder och ta sig ut i det fina. Här ska det lagras rejält med D-vitamin. ;) 
 
 
Klassen igår var nästan helt fullt och jisses så härligt det är att vara tillbaka. Kan tom erkänna att jag fått lite träningsvärk efter igår. ;P Jag har allt några kg kvar tills jag är där jag startade innan min graviditet. 11 veckor är lillan idag och här har ni resultatet
 
 
 
Ta vara på solen mina härliga läsare.
 
 
 
 

Clothes everywhere

Kategori: Allmänt

Måste nog börja rensa här hemma lillan har så enormt mycket kläder. Vissa saker har hon aldrig ens hunnit använda. =( Jag och Daniel får allt mindre och mindre plats. ;) 
 
 
Så snart lillan har vaknat är det dags för en härlig promenix men underbara vänner. 
 
 
 
Hoppas ni fantastiska läsare har en härlig tisdag!
 
 
 
 
 

Brrr it's cold in here

Kategori: Allmänt

Haft fantatiska dagar med mina vänner. Och många gånger om dagen ifrågasätter jag vad tusan jag skulle göra utan er? 
 
 
Det blir en del promenixer då det är det enda sättet att få lillan att sova på dagarna. Så både jag och hon längtar enormt till varmare tider nu. Gärna lite vår tack. 
 
 
Nu klä på oss och iväg för en promenix till sjukan för min del sen ikväll väntas det min första Zumba-klass vilket ska bli hur kul som helst. Hoppas få se er där idag! 
 
 
Bamsekramar!