axelandra.blogg.se

Duktig tjej

Kategori: Allmänt

Igår va F 11månader och 1 dag och tog sina första 3 steg. Så duktig tjej! 

Besökte även Ikea på kvällen då hon åt maten med egen sked. Vad hände med min bebis? 😩 

Ikväll är det myskväll med mina 2 hjärtan hos mamma. 


Härlig fredag! Mitt i veckans kaos

Kategori: Allmänt

Nu när min fläskläpp äntligen har försvunnit åkte mini på en igår när hon ramla 😔 

Igår hängde vi i stan med T, L och A-S och givetvis deras godingar också. En helt perfekt dag innan det bar av till gymmet och sno lite energi från mina fantastiska kunder. Svettades gjorde vi helt klart. 

Fixat klart allt julpynt trots att julen inte är någon högtid jag trivs med så är det trots allt hög mysfaktor. 

Blir en sväng till Ikea idag för att inhandla det sista! 


It´s friday

Kategori: Allmänt

Hade riktigt mysigt besök av L och hennes bedårande dotter igår. En mycket lyckad torsdags em/kväll.
 
Många som anser att fredag är den bästa dagen på veckan. Denna fredagen är inte min bästa på veckan vill jag lova. Skall till sjukhuset och slå ihjäl några timmar typ en halv dag (känns som en vecka) Sen ska jag faktiskt skämma bort mig själv och gå fixa ögonfransarna. Då kan det hända att det vänder ;)  Lyx! 
 
 
Hoppas även ni lyxar till det denna fredag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snafu

Kategori: Allmänt

Vi har kommit in i en sena kvällar sena monar period igen. Var en del av detta när F var riktigt liten sen kom vi in i något jag trodde skulle bli rutin, somna i ok tid vakna ganska så tidigt vid 07 (vilket är helt okej) men det varade inte länge, Nu har jag helt tagit bort em sovningen då hon aldrig varit ett barn som sover speciellt mycket på dagtid. Så jag får bara hoppas att det vänder igen och att nattningen inte kommer vara såhär bökig. För just nu är det kaos!
 
 
 
 
 
Lite tv-häng och gos nu innan det är dags att inta sängen även för mig 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solsken

Kategori: Allmänt

Denna fantastiska november dag vaknar jag med hög feber och det blev snabba ryck in till sjukhuset. Var helt orkeslös och trött. Nu efter några timmar känns det betydligt bättre och jag har lyckas få ner febern nästan helt, 
 
Skulle firat H's mamma men det blev inte alls så. Sällan det blir som man tänkt sig med denna sjukdom. =( 
 
 
Nu tänkte jag samla massa energi till nästa vecka så den blir lite mer lyckad och fler starka dagar!
 
 
 
 
 

Good day

Kategori: Allmänt

Detta verkar kunna bli en riktigt bra dag idag! 


Härlig fredag till er alla! Bio

Kategori: Allmänt

Ligger och väntar på att mini ska vakna! Är något piggare idag men trots det blir jag tvungen att avstå och byta bort min klass ikväll. Vägrar att bli ännu sämre än såhär. 😔 

Super sugen på att gå på bio och se den nya filmen (minns inte riktigt namnet på den) men Brad Pitt och Cameron Diaz är med i den och många andra mycket kända skådespelare. 

Trevlig onsdag till er. Min tur

Kategori: Allmänt

Då åkte jag äntligen på det Fenji haft/har. Åkte till gymmet igår och körde min klass med lite halsont vilket jag vet är strängt förbjudet men jag har saknat mina flitiga kunder så. Idag får jag väl skylla mig själv. Tror dock inte det hade funnits en chans till mig att klara mig ifrån det oavsett. 
 
Det blir att åka hämta målarfärgen (här hemma ska det målas om) ställa den i vardagsrummet och titta på den tills jag mår bättre igen. 
 
 
 
 
 
 

Gym time

Kategori: Allmänt

Bara att traska på och iväg till gymmet denna tidiga lördag! 
 
 
 
 

Jeej!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

Aj i mammahjärtat!

Kategori: Allmänt

Nu har jag landat i soffan efter en lång dag. Jag fick gå, bärandes på F till slut somnade hon äntligen. Hon är inget litet spädbarn längre hon är tung! 😩 

Ska passa på att gå och lägga mig ifall det blir en lika tuff natt idag igen. Tack mamma för du kom hit och underhöll och lekte med henne så jag fick lutat mig tillbaka för en liten stund. 

Bäst är du allt! 

❤️High Life

Kategori: Allmänt

Min mini är sjuk. :( Natten har därför varit katastrof vilket den blir varje gång hon blir rejält snorig. Jag har haft frossa i några dagar och trott att det är jag som ska åka på något men ikke. Jag har klarat mig än iaf. Jag har dock ett väldigt dåligt blodvärde just nu som gör att jag är extremt trött och varje kväll efter en hel dags aktiviteter får jag en väldig feberfrossa.
 
Det är dock inget större fel på mitt lilla hjärtas energi. ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Dyrbarast i hela världen är du

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barndans

Kategori: Allmänt

Idag hoppar vi över rytmiken och testar något nytt på Örgryte församlingshem. Några timmar med dessa godingar kan aldrig bli fel.
 
 
 
Önskar er alla en strålande och kall tisdag. 
 
 
 

BVC

Kategori: Allmänt

Känns som om aldrig besöker BVC nu när hon börjar bli lite äldre, Men idag är det dags och det ska bli såå spännande. Var riktigt längsen vi var där nu. Vi springer dock på barnmedicin en del med F´s allergi men inte detsamma som BVC. 
 
 
Ikväll väntar mitt efterlängtade pass också. Känns som även det var en evighet sen eftersom det inte blev något förra måndagen pga "stormen" 
 
 
Ha en strålande måndag! 
 
 
 
 

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka för att stanna en stund. Känns som om det var en evighets sen jag bloggade nu. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och uppdatera er. Men ny bostad sen i juli och jag håller fortfarande på att försöka komma iordning. Vill göra om en del m.m men saker få ta sin tid när man har en liten också. 
 
 
Julen närmare sig och då gör även F´s födelsedag det. Mycket planering kring den då den ska bli en riktigt brakfest! =)
 
 
Jag ser att ni fortfarande läser min blogg vilket gör mig hur glad som helst. Nu ska ni flitiga läsare även få något att läsa.