axelandra.blogg.se

Våran skatt

Kategori: Allmänt

Idag är våran älskling redan 1 månad. Jisses, va tiden går fort känns som igår jag låg och kämpa på förlossningen, Varit på BVC idag och lillan bara växer och växer vilket är underbart. 
 
 
 
 
 

Sötnosar

Kategori: Allmänt

Glad jag blir att ni tittar in här trots min värdelösa uppdatering. =( Vi har varit och besökt svärmor/farmor i Småland över helgen och laddat upp batterierna ordentligt. Dock har jag varit sämre än på länge. Kom upp i en temp på 40,4 i lördags och råkat ut för mjölkstockning. 
 
Mjölkstockningen gav med sig men dem andra symtomen kvarstod så man är lite orolig helt klart och tankarna springer iväg på vad det kan vara istället för just dessa symtom är väl igenkända. Väntar ivrigt på en ny kallelse från sjukhuset till röntgen.
 
 
 
Bamsekramar till er alla.

Jippejej

Kategori: Allmänt

Då har man blivit med ny ugn och spis så nu kanske det är dags att lära sig laga mat också. ;)
 
 
Vi har haft en superduper mysig dag med underbara Mikaela och det blev en runda ute på 2 timmar. Tiden springer verkligen iväg när man har trevligt.
 
 
 
Imorgon är det BVC igen och det är lika spännande varje gång att få veta vad hon väger och hur lång hon är. 
 
 
Hoppas ni fick en härlig start på veckan.. en underbar måndag!
 
 
 
 
 
 
 

Monday morning

Kategori: Allmänt

Mycket besök blir det. Fenja, jag och Daniel tackar enormt för alla fina presenter.Vi är omringad av så fina människor vilket känns helt fantastiskt. 
 
Igår var det extra fint besök av mina 2 barndomsvänner.
 
 
 
Vi har haft 4 helt grymma nätter i rad där lillan sovit som en prinsessa men inatt var det lite kämpigare. Denna hemska mage som bråkar med henne. Det gör extremt ont i mammahjärtat. Nu är hon lika trött som hennes föräldrar och helt utslagen efter den jobbiga natten. 
 
Mitt lilla hjärtegull 
 
 
 
Snart väntas det besök av fina Mikaela och om lillan vill vakna blir det en promenix. =)
 
Ha en strålande måndag mina söta läsare!
 
 

Bebis lycka

Kategori: Allmänt

 Imorgon har det redan gått 2 veckor sen lillan föddes. Tiden går fort precis som alla säger men tiden är helt underbar och vi tar vara på varje sekund. Nyss hemkommen från ett besök på BVC och hon ökar i både vikt och växer så det knakar vilket var väldigt skönt att få veta. 
 
 
 
Fick dem nya skivorna från Zumba Fitness förra veckan. Har inte hunnit kika eller lyssna men igår tog jag mig tid och jag blev helt lyrisk. Riktigt rolig musik med bra koreografier. 
Nu längtar man allt tillbaka och efter mina underbara kunder.
 
 
 
 
 
 

Tack för all uppvaktning i samband med Fenjas födsel

Kategori: Allmänt

Stort tack!
 
 
 
 
När min älskling skrev detta inlägg var det inte bara mina tårar som forsa! Sådana fina ord och mitt hjärta är världens bästa pappa till vår lilla ängel. 
 
 
 
 
Kärlek till er alla och ännu en gång.... STORT TACK!