axelandra.blogg.se

Lyckan är total

Kategori:

121227 anlände vår prinsessa och lyckan går inte att beskriva! :)



God fortsättning

Kategori: Allmänt

Slapp förlossningen och BB på självaste Julafton. =) Fick uppleva det första julbordet för i år och herre, vad jag hade längtat. Jag har inte riktigt samma plats för all mat som för 9 månader sen. Orkar ju knappt äta nåt innan man känner sig proppmätt tyvärr. 
 
 
 
Idag är det inte så spännande att vara mig då jag går med känningar lite överallt. Hoppas på att det händer något snart så vi får ha henne i vår famn,
 
 
God fortsättning mina vänner..
 
 
 
 

God Jul

Kategori: Allmänt

 
 
Önskar er en riktigt fin och härlig Jul. Ät, njut och må så gott ni kan! 
 

 
 

Julfirande

Kategori: Allmänt

Julen är verkligen ingen högtid jag tycker bra om. Sen pappa gick bort kan faktiskt ALLA högtider helt kvitta. Kommer aldrig bli detsamma. Men just julen firar vi ju för mina 2 småprinsar då det är det största på hela året för dem. 
 
 
Detta år är det dock lite svårt att planera både julen och nyår eftersom vi inte har någon aning om när lillan hade tänkt komma ut. Vi brukar alltid annars åka till Daniels hemtrakter vilket jag verkligen kommer sakna detta år. Tur att dem kommer till oss istället. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tried everything

Kategori: Allmänt

Känns som jag testat precis allt. Hallonbladste, springa i trappor, ananas, stark mat, mörk choklad m.m men inget verkar funka. Tror lillan bestämt sig för att komma ut betydligt senare.
 
 
 I väntans jobbiga tider helt klart! 
 
 
 
 
 

Matkoma

Kategori: Allmänt

Haft en underbar helg IGEN.. Passar på att leva livet till fullo och ta vara på dem sista dagarna innan lillan anländer och göra det praktiska som behövs och som är kvar att göra. =)
 
Efter en 3-rätters middag i lördags kändes det som jag väntar fler än 1 barn kan jag lova. Men riktigt gott var det. 
 
 
 
 Hoppas ni fick en härlig start på en ny vecka! 
 
 
 
 

Gaaaah

Kategori: Allmänt

Denna frustrerande väntan gör mig tokig och jag med ett tålamod som är lika med 0. Kan hon inte bara komma ut nu???? Helt underbart att ha en sambo som har både ett tålamod av guld och lite mer koll på sina känslor. ;)
 
Ikväll blir det restaurangbesök med mamma sånt man får passa på att göra nu innan. 
 
 
 
 
 
 

Movie

Kategori: Allmänt

Blir en hel del filmtittande nu när man inte har klass eller gymmet varje em/kväll. Igår såg vi filmen The Bourne Legacy. Jag hade lite svårt hänga med i början eftersom jag inte sett dem andra filmerna men en stund in i filmen var det inga problem att hänga med och den var helt sevärd och okej. 
 
 
 
 
 

Lucia

Kategori: Allmänt

Fick mängder med bra svar och erfarenheter från folk som gjort hinnsvepning. Kanske finns det någon här på min blogg som också har erfarenhet utav det?
 
 
 
Önskar mina läsare en mysig Lucia
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis på namnsdagen älskling!

Kategori: Allmänt

GRATTIS mitt finaste hjärta!
 
 
Jag somnar när folk i min omgivning går upp för att åka till jobbet (min mamma). Sista gången jag kollade på klockan innan jag somna inatt var 05.10 detta är helt galet. När jag väl somnar sover jag hur bra som helst. Men stora problem med att somna. Igår på dagen/em blev det iofs en del kaffe som kunde ha gjort sitt också för jag brukar få somnat vid 02-tiden annars. 
 
 
Imorse vakna vi till klockan då vi hade en tid att passa även en underbar och lång promenix vid 11-tiden väntade med min fina vän. Så nu är jag inte mycket av människa men ska försöka hålla mig vaken tills det är sängen på riktigt och hoppas det kanske blir innan 02.
 
 
 
 
 

Nightmares

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig i hela mitt liv vunnit något på Liseberg inte ens ett litet gossedjur när man var yngre. Men igår innan vi lämnar säger jag till Daniel kan vi inte spela 1 gång innan vi åker hem. Vi går fram till ett av hjulen och jag är så bestämt att få spela på nr 12.  Daniel svarar; den är ju upptagen ta en annan. Jag fortfarande lika bestämd och väntar 2 omgångar för att få spela på just siffran 12. Jag säger innan; vinner vi på nr 12 blir det bebis. Vi satsar också på den riktiga förlossningsdatumen men 12 VINNER! Om inte det är ett tecken så vet jag inte. Önskar såååååå att lillan vill komma ut 121212 =) 
 
 
 
Något jag råkat ut för större delen av graviditeten är mardrömmar. Riktigt läskiga sådana dessutom. Inatt vaknade jag helt svettig för jag var så rädd och drömmen var så sann. Vet att det är vanligt att drömma mycket konstigt under graviditeten, men nu får det gärna ta slut. 
 
Idag vaknade jag upp med väldigt mycket vätska i kroppen men inte direkt konstigt när det bara är ungefär 1 vecka kvar. 
 
 
 
 
 
 

Förvärkar och 2 advent

Kategori: Allmänt

Det är ingen direkt racerfart på oss på morgonen. Nu är min älskling på väg till FitnessFestivalen då jag går hemma med lite förvärkar valde jag mellan att stressa in till FitnessFestivalen eller att åka in lite senare och möta upp hjärtat och hans vänner. 
 
 
Idag blir det även jul på Liseberg för vår del med som sagt lite små värkar så det blir inga längre stunder man orkar vara aktiv. Sen känner jag ALLTID att det är så mycket kallare inne på Liseberg än någon annanstans. ;) Så en liten stund räcker.
 
 
Nu först morgonmys sen en snabb sväng in och krama om dem viktigaste på Fitnessfestivalen för att sedan orka med någon timma på Liseberg! 
 
 
Hoppas mina fina läsare får en mysig andra advent
 
 
 
 
 
 
 

Passande tidpunkt

Kategori: Allmänt

Hade en helt underbar em/kväll med mina 4 fina hjärtan. Det blev den vanliga rundan och jag går på som vanligt med samma hastighet i all snö och höggravid. I slutet av rundan börjar jag få väldigt ont i höftböjaren på ena sidan. Jag tänker inte speciellt mycket mer på det förrän jag ska ta mig hem och upp för alla 3 trappor. 
 
 
Jag kan verkligen inte böja benet alls och det underlättar ju knappast när vi har 2-våningslägenhet. Riktigt passande tidpunkt för att gå och bli halt/enbent. Nu bör förlossningen verkligen inte sätta igång. Inte förrän jag kan ta mig ur sängen på egen hand. 
 
Kan verkligen sakna effekten av denna dricka. Speciellt idag när jag inte fått sova så många timmar pga smärtan i mitt ben. 
 
 
Nu väntar finbesök av 2 underbara tjejer och lite lunch. 
 
 
 

Coldness

Kategori: Allmänt

Denna årstid är verkligen inte min hudtyps årstid. Jag blir torr som fnöske när kylan kommer.
 
Igår blev det stan och shopping med älsklingen och då passade vi på att gå in på The Body Shop för att se om det fanns något bra att handla mot mina torra händer och fötter. 
 
Det blev denna fantastiska handkräm och ett roll on stick (givetvis till min mage) ;)
 
 
 
Ikväll blir det den vanliga rundan på 8,5km i hopp om att det ska sätta igång nåt och att lillan vill komma ut efter rundan blir det lite julmys med mina pinglor.  
 
 
 
 
 Hoppas ni får en lika mysig onsdag!
 
 

Twisted

Kategori: Allmänt

Att jag alltid lyckas dra till mig massa märkligt folk. Men har man en blogg är det faktiskt sånt man får räkna med.
 
Ibland kan det vara kul att läsa hur skev uppfattning folk kan ha. Sånt skräp bryr jag mig dock sällan om att publicera. Fick nämligen en lustig kommentar på mitt sista inlägg. 
 
Folk får gärna ha åsikter och tycka till det är intressant men när man tror jag lever med en man för hans muskler och att jag endast skulle blogga om det är inte bara skevt utan helt vridet. Känns dock som jag bara bloggar graviditet numera.
Personen verkar ha noll koll på vad vi gått igenom tillsammans och hur länge vi hängt ihop, verkar dessutom inte känna någon av oss speciellt bra och då tycker jag faktiskt man ska ge fan i att kommentera och dessutom anonymt? Hehe! 
 
Fantastisk med folk som inte pallar stå för saker dem skriver. En tanke som slog mig.. man kaske ska låta bli då?! Sen kan man ju inte undgå att undra va det är för ytlig j*vla människa som ens tänker så? Finns dem på riktigt?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Decision anxiety

Kategori: Allmänt

Fitnessfestivalen nästa helg.. Ska jag, ska jag inte är den stora frågan? Med risk att föda på Svenska mässan. ;) 
 
Tror inte hon kommer för tidigt även om det hade varit rena drömmen då jag inte gärna vill spendera julafton på BB. Äntligen inne i December iallafall och månaden lillan är beräknad att komma ut i. 
 
 
Bilder från Fitnessfeativalen för nåt år sen och på jättebilderna i taket givetvis min älskling! 
 
 
 

Winter Games

Kategori: Allmänt

Varit och kikat på Winter Games och en tävlande syster som skötte sig exemplariskt. Riktigt duktig. Då det var utomhus och många minus grader tappade jag känseln i både fötter, näsa och fingrar så vi löste inte riktigt att vara kvar till poängen kom. Sitter nu spänt och väntar på ett sms från syster gällande hur det gått.