axelandra.blogg.se

God natt

Kategori: Allmänt

kraschat i soffan efter lite för många dagar utan föda. Tur att jag kan leva på energin från mina fantastiska kunder som levererade som alltid en underbar stämning! <3
Love

Kategori: Allmänt

My sweetheart

Kategori: Allmänt

Tack sweetie för det spännande kaffet och dem sket snögga byxorna (man ser dem inte jättemycket på bilden dock) 


Idag är det fredag igen och en efterlängtad helg väntas! 

Good girl

Kategori: Allmänt

Att få chansen och blogga från datorn är ju rena lyxen. :) Övar lite nytt inför kvällens dansklass men mini vill inte riktigt det så vi får helt enkelt se hur mycket nytt jag har lärt in tills det är dags att bege sig till gymmet. 
 
 
Dag 4 helt utan socker.. eller godis, bullar, kakor och en massa onödig skit. Abstinensen börjar lite smått att avta. Min frukost numera ser tom riktigt bra och lyxig ut. ;)
 
 
 
Ha en go torsdag! 

Why walk when you can dance?

Kategori: Allmänt

Igår var vi på Rytmiken innan F's gudmor kom och spenderade eftermiddagen med oss. F älskar dans och musik men numera är det inte bredvid mamma man står och dansar utan hon ställer sig mitt i ringen och showar lite lätt. Undra vem hon brås på? 😉 

Ikväll blir jobb i repan på gymmet. 
👎

Kategori: Allmänt

Löpning + mina benhinnor = KAOS! Har ju denna tedens att alltid dra på mig benhinneinflamnation. 😔 Denna veckan har det inte blivit så mycket vila heller och då ännu värre. 

Igår hade Twisted Feet öppet hus och jag var givetvis där. Körde dock bara 1 klass istället för 3 eftersom jag redan hade kört min egna på morgonen. 

Inatt en mycket bättre natt ingen mini som var vaken 02-04.15 utan hon sover än! =)  pigg och glad mamma! 

Dankbar

Kategori: Allmänt

Måste erkänna att jag är tacksam för mitt liv. Precis hemkommen från gymmet med mini, käkar lite lunch tillsammans sen så går vi och vilar oss och F somnar. Precis som jag vill ha det. Hon är min stjärna och helt gudomlig! ❤️


Galet bra onsdag helt klart! 


Work hard

Kategori: Allmänt

Helg som varit full med massor av träning. Känns riktigt gott. Nu har den värsta träningsvärken släppt och jag kan sätta mig på golvet igen. 

Träningsvärk i ben och rumpa får en verkligen att känna sig lite som en elefant. Och det kan sitta i länge. 😩 ani äntligen bättre! 


Jobbar kväll på gymmet idag. Så det  blir en träningsfri tisdag! 

Ha det lite bättre än bra fina läsare! 


Lycka

Kategori: Allmänt

Näst bästa tiden i mitt liv, efter 27/12-12 blev det bara ännu bättre. ❤️
Kalasande

Kategori: Allmänt

2 kalas på samma måndag. Vilken lyx. Först fira världens sötaste 2 åring sen iväg för att fira syrran som fyllde år igår. 


Min lilla snorpa har i 2 dagar varit arg som ett bi är man då van vid den snällaste ungen i stan blir det en väldans omställning. Igår va E och J här på middag hur mysigt som helst trots att F var lite argsint hade vi kanon trevligt. Mina kvällar består just nu av febertoppar. Sover med 2 täcken och kläderna på mig för att slippa ha sån frossa. Hoppas den ger med sig snart. 

Kram! 

Vidrigt

Kategori: Allmänt

Grannen ringde på här för någon dag sen och berättade att det rinner vatten ur ert förråd. Ner springer vi och då har ett rör gått sönder som givetvis går genom vårat förråd. Så j*vla surt och saker för flera 1000kr är helt förstörda. Det verkar ha stått och läckt några dagar dessutom. 

Klantigt nog har vi inte hunnit fixa hemförsäkring då vi inte bott här speciellt länge. Vet inte hur det funkar men fastigheten måste väl vara försäkrad och isf kanske man kan få ut nåt på den vägen men känns lite långsökt. 😔 

Riktigt tråkig start på det nya året helt klart! Men mycket annat roligt har hänt så hoppas ändå att 2014 blir bättre och roligare än 2013 

Tuff natt

Kategori: Allmänt

F hade troligtvis fått i sig något av det hon inte tål igår för inatt hade hon det kämpigt. Vaknade varje timma och var ledsen pga magsmärtor. 😔  det gör så ont när det inte finns något man kan göra för att hjälpa. 

Ikväll blir det bio med mamma och syster det ska verkligen bli hur mysigt som helst. 👍