axelandra.blogg.se

Awesome!

Kategori: Allmänt

Ibland så har även jag lite tur och livet flyter på! 

Igår fick jag glädjande besked. Sökt 3 jobb då det inte funkar att jobba kväll när lillan börjar på förskolan 13 aug. Var ett av jobben som jag kände så för och så gärna ville ha. Igår ringer han och säger att jag fått det med start i Juni. Hur löser jag ett jobb 7-15.30 mån-fre ensam med en liten tjej? Börja ringa kolla dagmammor m.m i lite panik. Men allt var fullt. Sen ringer dem upp och berättar att F kan få börja på sin avdelning (som hon fått den 13 aug) redan nu på måndag. Inskolning i 5 dagar. Hur kan allt klaffa så fantastiskt? 

Som de ser ut nu startar jag min tjänst 26 maj efter inskolning för F. Måste dock erkänna att det är blandande känslor inför förskoletiden men så har väl alla mammor/pappor känt! 


Känns som om de var min tur att ha lite medgång i livet!! 

Alla som springer idag, spring på. Själv väntar gymmet 9.30 och en dansklass! 👎

Kategori: Allmänt

Att inte ha sin klass i em suger brett. Men när jag har så har dåliga värden och känner mig kass måste jag tyvärr lyssna till det. 


Bli att fokusera och bli kry till lördagens pass istället. 

En kväll ledig och sol jag får passa på att hänga med mini i Slottskogen! 
Tired

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarande inte återhämtat mig efter gårdagen. Sov väldigt lite natten till igår upp och iväg till gymmet och ha en klass kl 10 efter hade jag lovat syster och mina prinsar att jag och F skulle med och bada på äventyrsbadet. Så mysigt hade vi det. Det gick i ett hela dagen. 

Kände inte av de igår men idag är jag extremt trött och hängig. 

Hoppas er måndag är något bättre! 

Fredag!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag 4 nya låtar på dansklassen. Jag hade lovat 12 nya men min lilla älskling har sett hur mamma stoppar in skivorna i playstationet så F testade att köra in 2st samtidigt. Nu har dem fastnat där. Så det blir att plocka isär hela Playstationet. 

Vi har blivit 2 tröttisar som inte vill lämna sängen på morgonen! Önskar er en kanonfin dag! 


Måndag

Kategori: Allmänt

Lillan sover än?! 09.00? Tror inte riktigt hon är helt kry än sover 4 tim på dagen och såhär länge på morgonen? Galet! 

Jag åt det sista på min antibiotika igår så nu ska det inte vara något vatten kvar i mina lungor. Idag ska jag ha min första klass efter allt som hänt. Jisses va man saknar alla goa kunder när man är borta ett längre tag. 


Ny vecka nya tag och jag känner mig pigg och glad! 


Långsamt farväl

Kategori: Allmänt

Då var vi hemma från 3 dagar i Småland. Blev en visit där med en riktigt febrig liten tjej. Jag åkte på lunginflammation vore konstigt om lillan inte blev smittad alls. 
Mår betydligt bättre men gick till bilen och skulle handla i morse bara det gjorde mig lika andfådd och trött som att springa ett maraton. Så jag tar det fortfarande väldigt varsamt. 


Var en väldigt vacker begravning men jisses va ont det gör. 


Du saknad och älskad av så många! 

Va rädda om varann!